Friday, 1 December 2017

Day 5

"Hidup di TOMODACHI sebagai budak praktikal"


Jumaat, 1 Disember 2017 (Day 5)

Harini kerja separuh hari je... sepatutnya harini cuti sempena Maulidur Rasul. kelahiran Nabi Muhammad s.a.w... jadi  "Big Boss" bagi kerja separuh hari dan sabtu ganti untuk cuti...

buku semua dah habis susun dekat semua rak kemas2 and teratur... tinggal kerja untuk key in buku je... jadi kitorang bhagikan dua untuk rak ni, dua lagi untuk rak tuu... dengan harapan akan siap cepat... alhamdulillah berjalan lancar semuanya...

petang tu "Big Boss" bagi keluar ofis pukul 3... disebabkan masatu craving sngat ayam mcD dengan si roomate ni, kitorg plan keluar bandar... HUHUHU "Craving Satisfied" 👍👍👍

pergi and balik bandar kitorg naik grab... okay lah juga dia punya bayaran...

malam menjelang... emmm macam biasa lah... lepu je "Aku pandang kau, kau pandang aku" HMM

esok tu kitorg decide nak balik rumah masing2... pishang oi dua hari cuti tak g mana2... balik jumpa family.. rindu benar dgn masakan ibuuu 😅😅😅


Maka habislah tempoh seminggu untuk praktikal 💪💪💪



No comments:

Post a Comment

Day 16

"Hidup di  TOMO DACHI  sebagai budak praktikal" memandangkan harini hari sabtu kan... mood pun dah cuti... jadi buat kerja ...