Wednesday, 6 December 2017

Day 8

"Hidup di TOMODACHI sebagai budak praktikal"


Rabu, 6 Disember 2017 (Day 8)

sekarang ni dah masuk musim panas ke ? kawan sis cakap bulan 12 bulan winter... HAHA tapi kenapa tah rasa bahang sangat... bangun tidur selalu kipas pasang 1 je. ni dah kena pasang 5.... tu pun berpeluh lagi... wehhhh bukan kipas ada sampai lima laa... kelajuan kipas tu laaaa... aiyaaa HEHE

pagi2 datang ofis masing2 buat kerja sendiri la... awal2 lagi aku dah photoshoot novel2 untuk aku jual lagiii... pastu sambil2 tu aku promot lah dekat page fb...

tapi tu lah kan, kita tak tahu rezeki kita tahap manakan... mula2 tuu memang ramai yang beli... and masatu rezeki alhamdulillah sgt... kalini mungkin dorang nak simpan duit untuk anak2 bukak sekolah nanti ke kan... rilex...

REZEKI TAK SALAH ALAMAT

lepas promot semua, sambung balik buat senarai flyers... then send dekat email "Bigg Boss"... senang je kerja en... kerja apa je senang kalau tak hasilnya dari belajar... ye dok ? HEHE

sambil2 kerja dah habis semua... rasa macam bosan sebab tak kacau org... kacau dak2 praktikal yang lain nii.. penat gelak huha2... mata jadi berat pulak wehhh... nasib budak baikkk... tak tidur dekat ofis... HAHAHA

"Bigg Boss" tak masuk ofis petang ni... ada hal barangkali...

harini makan terasa banyak sangat weh. pukul 11 makan nasi lemak... pukul 12 lebih gitu makan nasi kerabu... nak gemuk punya pasal... HEEE... bukan tak bersyukur laaa... berisi sikit pun okay lah... baju banyak yang gelebeh...



#janganjadimakcikbawang



No comments:

Post a Comment

Day 16

"Hidup di  TOMO DACHI  sebagai budak praktikal" memandangkan harini hari sabtu kan... mood pun dah cuti... jadi buat kerja ...