Thursday, 7 December 2017

Day 9

"Hidup di TOMODACHI sebagai budak praktikal"


Khamis, 7 Disember 2017 (Day 9)



mengantuk benar wehhhh... mata terlalu berat.... bukak mata pun macam ada batu timpa... roomate cakap sebab tidur awal, tu mengantuk... yeye je diaa tu...

harini macam biasa,,, pergi kerja "pakcik" ambil pukul 8.30am macam biasa lah kan... sesampai je ofis, rasa macam taktahu nak buat apa... sebabnya kerja dah siap... cuma ada sikit2 yang perlu ditambah je...

pagi2 lagi "Big Boss" dengan supervisor dah keluar... ada hal... 

disebabkan taktahu nak buat apa... alahaiiii terlayan pulak sikit youtube dengar lagu jiwang 80-an... feveret sis hokayyy.. HEHEHE
dah agak bosan, tutup youtube... kacau orang lah apalagiiiii... HEHE

tapi rasa macam ada yang tak lengkap kerja yang tak siap lagi... rupanya list harga sekolah menengah belum siap lagi...
duduk2 siapkan harga dalam list...
tetiba rasa macam tengah kreatif pulak masatu sebab nak design flyers HEHE... tapi tulah tangan ni tetap takde seni... taktahu rupanya canne... simple... and perlukan banyak penambahan

dalam tengahari camtu, kitorang g keluar makan tiga org je... sebab supervisor tak balik lagi...

balik ofis tu still taktahu nak buat apa lagi... kemas2 sikit ofis... then on fb stalk group2 pasal promot buku... tengok ayat2 dorang, macamana dorang promot...
lepastu aku cuba promot dekat ibu aku 3 novel percuma 1 novel dengan harga RM50 shj... mur mur bukan... HUHU senang je nak tarik hati pelanggan ni... jual murah murah sikit inshaAllah orang beli...

petang tu lepas "Big Boss" dengan supervisor balik ofis, "Big Boss" g keluarkan koleksi beg dia pulak... nasib warna beg tu tak menarik di hati... selamat RM50 sis... HAHAHA

takde apa pun dengan hari ke 9 ni... sekolah tak bukak lagi weh... tak banyak kerja... kalau takde kerja and kerja yang boss bagi dah settle, just buat promotion jelah... then update report... gitu jee


END OF DAY 9 



No comments:

Post a Comment

Day 16

"Hidup di  TOMO DACHI  sebagai budak praktikal" memandangkan harini hari sabtu kan... mood pun dah cuti... jadi buat kerja ...